هنقول النهاردة ازاى نعمل مكرونة نجرسكو(مكرونة بالفراخ والبشاميل والموتزاريلا)
وان شاء الله تعجبكو.. اناعن نفسى بحبها جدا
المقادير:
-1 دجاجة
-جبنة موتزاريلا
-2 كوب حليب
-4 ملاعق كبيرة دقيق
-4 ملاعق كبيرة سمن
-كيلو مكرونة اقلام
الطريقة:
-حضرى صلصلة البشاميل وذلك بتذويب السمن على نار هادئه ثم اضافة الدقيق مع التحريك المستمر واضافة الحليب تدريجيا حتى تصبح الصلصة كثيفة
-اسلقى الدجاج ثم انزعى الجلد والعظم وقطعيه قطع صغيرة
-اسلقى المكرونة وصفيها من الماء ثم اخلطيها بالبشميل ثم ضعى نصف الكمية فى الصينية وضعى فوقها قطع الدجاج ثم غطيها بباقى كمية المكرونة ورشى فوقها الجبنة
- ثم ادخلى الصينية فى الفرن فى درجة متوسطة الحرارة(180 تقريبا) لمدة 30 دقيقة
واتمنى ياااارب تعجبكو
وكلو وادعولى بقى ومتنسوش تعزمونى